Fashion kids

Fashion kids

Kinderkleding

In het kinderkledingsegment hebben we ruime ervaring in de productie van verzorgingsproducten! Van new born baby tot een kinderen van een jaar of dertien hebben we voor menig klant artikelen geproduceerd. Een vertrouwd segment.

Child safety

Polka Productions is op de hoogte van de richtlijnen die voor de vervaardiging van producten voor deze kwetsbare doelgroep gelden. Zo vind je in onze fabriek dan ook geen spelden en hebben we een ‘broken needle’ policy. Dit betekent dat alle onderdelen van een eventuele gebroken naaimachine naald eerst teruggevonden moeten worden, alvorens deze vervangen wordt en de naaister verder kan met de productie. Veiligheid voorop!

Passende maatvoering

Kinderkleding kent meerdere maatsystemen. Maandaanduiding, gecombineerde numerieke maten de zogeheten dual sizing), stuk maten of Alpha sizing. Iedere maatboog is mogelijk bij Polka Productions. Door een prognose te doen op de te verwachten ordergrootte, kun je hier rekening mee houden. Een grote orderafname maakt het mogelijk om stuks maten te voeren, terwijl een kleinere order de voorkeur geeft aan dual of Alpha sizing.

Wat kunnen we voor jouw productie betekenen?

Polka Productions is qua textielvormen dus breed inzetbaar. Vraag naar de mogelijkheden voor jou productie! Via de contact tab bovenin kun je contact met ons opnemen. Dan wel telefonisch, dan wel via een email.