Ontwikkeling

Een goed product ontstaat door aandacht en vakmanschap. Twee eigenschappen die Polka Productions zeker bezit!

Sampling

Lees meer

Componenten

Lees meer

Proto sample stadium

Onze vakmensen gaan met zorg en toewijding te werk. Na ontvangst van de specs -werktekeningen zal ons team een eerste proto maken. Na evaluatie van dit sample door de opdrachtgever, zal er nog een proto sample gemaakt worden of kan er doorgegaan worden met eventuele sales samples. Ideaal gezien wordt een proto in de uiteindelijke stof gemaakt. Als deze noch niet aanwezig is, zal er een vervangende stof gebruikt worden die qua look & feel dichtbij het origineel zit. Gedurende dit proces wordt de stukprijs bepaald en worden de uiteindelijke fournituren en verpakkingen vastgesteld.

Vrijblijvende Prijsopgaaf

Proces

Er zijn verschillende processen mogelijk. Zo kun je ervoor kiezen om eigen stof en alle fournituren aan te leveren. Dit proces werkt het snelst.

Ook is het mogelijk om stoffen of fournituren elders te bestellen en deze rechtstreeks naar de fabriek toe te sturen. Soms is dit logistiek gezien praktischer.

Daarnaast kun je ook onze hulp in roepen bij het vinden van de juiste materialen. Wij zijn bekend met de lokale leveranciers en hebben ook goede contacten met meerdere leveranciers elders in Europa. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan labels en verpakkingen e.d.

Vrijblijvende Prijsopgaaf

Nieuwe initiatieven

Polka Productions staat open voor nieuwe initiatieven. Of het nu gaat om een nieuw fashion label of een innovatief product voor een specifieke industrie, wij gaan graag de samenwerking aan!

Contact opnemen