Advies

Een goed eindproduct is het resultaat van duidelijke communicatie, goede samenwerking en vakmanschap. Onze jarenlange ervaring in de textielbranche biedt je de mogelijkheid om je ideeën te staven naar productiemogelijkheden. Een adviesgesprek laat je zien of het prototype idee ook mogelijk is voor grote producties of dat het bedoeld is als ‘uniek’ product. Zo kun je een goede afweging maken en wordt duidelijk wat er verwacht kan worden van de samenwerking. Een adviesgesprek duurt een half uur en is kosteloos. Wil je gebruik maken van onze verder expertise, dan kun je een langere sessie inplannen tegen een kleine vergoeding. Vraag naar de mogelijkheden via het contactformulier.

Visie

Lees meer

Showroom

Lees meer

Fabriek

Lees meer

Kwaliteit

Lees meer

Showroom Polka Productions

De Nederlandse kantoor in Gouderak biedt mogelijkheid voor een adviesgesprek op afspraak. Hier kunnen de wensen voor sampling en productie doorgenomen worden. De showroom van Polka Productions ligt vlak aan de snelweg en is daardoor makkelijk bereikbaar. De ruime parkeergelegenheid is gratis voor bezoekers. Natuurlijk zijn wij ook dagelijks via email en telefoon bereikbaar.

Neem contact op

Communiceren doen we gewoon in het Nederlands: dat is wel zo makkelijk

Bij Polka Productions kun je in het Nederlands communiceren. We hanteren voor alle producties de Nederlandse wet- en regelgeving. De communicatie met de fabriek in Polen, welke in eigen beheer is, wordt door ons gevoerd. Door dit dagelijks contact kunnen wij een productie garanderen die in goede handen is!

Een duidelijke productieplanning laat zien wanneer de transporten van en naar Polen plaats vinden. Deze is te vinden onder het kopje productieplanning. Wel zo makkelijk.